Tuinonderhoud door Theunissen Tuinverzorging

Tuinontwerp

Hovenier THEUNISSEN tuinverzorging in Scherpenzeel is werkzaam voor particulieren en bedrijven in de regio rond Ede. In de 20 jaar van ons bestaan hebben wij ons ondermeer toegelegd op het professioneel ontwerpen van tuinen en groenvoorzieningen, daarnaast kunnen wij desgewenst de volledige aanleg, het onderhoud en zaken als bestratingen en erfafscheidingen verzorgen, waardoor sprake is van een totaalpakket.

Bij een tuinontwerp wordt zorgvuldig overlegd met de klant. Wat zijn de behoeften, op welke manier zal de tuin worden gebruikt en gaat de voorkeur uit naar een wilde tuin, een klassieke tuin of een onderhoudsvrije tuin? Er is altijd sprake van maatwerk bij een tuinontwerp door hoveniersbedrijf THEUNISSEN. Het voordeel van een deskundig tuinontwerp is dat er altijd direct inzicht ontstaat voor de klant in het mogelijke eindresultaat.

Uw tuin representatief in alle seizoenen

Door onze uitgebreide ervaring en opgedane kennis komt u nooit voor verrassingen te staan achteraf. Bij ons zal het niet voorkomen dat een ingeplande boom na een aantal jaren alle zon wegneemt in de tuin. Door de uitgebreide kennis van Theunissen tuinverzorging, die onze ervaren hoveniers ook voortdurend op peil houden, bent u altijd verzekerd van een goed en creatief advies, wat resulteert in een tuin of groenvoorziening die er in alle seizoenen representatief bijligt. Wij luisteren goed naar de klant en houden goed rekening met individuele behoeften, hierin zijn wij zeer creatief, onmogelijkheden komen in ons woordenboek niet voor. Alles is bespreekbaar. Wij denken met u mee in het tuinontwerp, vaak kan een aanzienlijke ruimtewinst bereikt worden door een iets andere indeling of komt die gewenste vijver op een andere plaats beter tot zijn recht. Bij tuinontwerp passen wij altijd maatwerk toe, zoveel mensen, zoveel wensen, een eenheidsworst is niet toereikend.

Tuinontwerp in Ede en omstreken

Voor een gedegen tuinontwerp is grondige kennis nodig van beplantingsschema’s, de ervaren hoveniers van hovenier THEUNISSEN tuinverzorging zijn hierin zeer geroutineerd en zorgen ervoor dat uw buitenkamer in alle seizoenen zijn charmes tentoonspreidt. Bij het ontwerpen van een tuin of groenvoorziening is een belangrijke factor hoeveel tijd er aan onderhoud aan de tuin of groenvoorziening besteed kan en wil worden door de bezitter en welke functionaliteit de tuin moet bieden. Zijn er kinderen in het gezin dan is mogelijk een heel andere indeling wenselijk en moet rekening gehouden worden met veiligheidsvoorzieningen, al deze zaken worden meegenomen in het tuinontwerp, waarbij uiteraard de wensen en het beschikbare budget van de klant in Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving een doorslaggevend rol vormen.

Als wij tot overeenstemming komen over het ontwerp van de tuin of groenvoorziening kan het eigenlijke werk, de aanleg beginnen, THEUNISSEN tuinverzorging kan dit compleet verzorgen aan de hand van het tuinontwerp, hierbij streven wij altijd naar een optimale klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neemt u voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op per telefoon of per e-mail, uw tuin of groenvoorziening is onze zorg!

Postadres

Berkenlaan 10
3925 JG Scherpenzeel

Contact

Email: info@theunissentuin.nl
Tel: 033-2589541
Mob: 06-51226984

Wat onze klanten zeggen

Een geweldig mooie tuin en ook helemaal volgens onze wensen!

Anonieme Klant

 

Van bouwval naar een geweldige nieuwe tuin. Ook de medewerkers zijn erg aardig!

Fam. de Boer