Tuinaanleg

Tuinontwerp

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Bij een tuinontwerp wordt zorgvuldig overlegd met de klant. Wat zijn de behoeften, op welke manier zal de tuin worden gebruikt en gaat de voorkeur uit naar een wilde tuin, een klassieke tuin of een onderhoudsvrije tuin?

Tuinonderhoud

U wilt wel de lusten maar niet de lasten van uw tuin? Wij nemen het onderhoud van uw tuin graag van u over. Een onderhoudsabonnement is voordeliger dan u denkt

Tuinaanleg

Ook de aanleg is bij ons, dankzij een aantal vakkundige mensen, in goede handen. Wij doen het grondwerk, bestraten, zorgen voor de juiste beplanting, beregeningsinstallaties bouwen pergola's, tuinoverkappingen.

Bedrijfstuinen

Kantoren, winkels en horecagelegenheden winnen aan sfeer en allure met goed ontworpen groen voorzieningen. Dankzij onze groene decors krijgt uw pand meer uitstraling en kijkt het bezoek uit over een prachtige groenvoorziening.

Theunissen tuinverzorging, uw hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

THEUNISSEN tuinverzorging in Scherpenzeel is uw ervaren en vakkundige hovenier in de regio. Ons werkgebied strekt zich uit in ongeveer 50 kilometer rondom Scherpenzeel en omvat onder meer de plaatsen Ede, Veenendaal, Amersfoort, Zeist en Wageningen. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren voor wie wij tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden, als bedrijven en instellingen, voor wie wij een aantrekkelijke groenvoorziening realiseren. Voor een succesvolle tuin, die in alle seizoenen zijn schoonheid toont, is een goed tuinontwerp de eerste stap. In de 20 jaar van ons bestaan hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in de aanleg van tuinen in allerlei afmetingen. Door een professioneel tuinontwerp wordt het voor de opdrachtgever direct visueel hoe de uiteindelijke tuin eruit komt te zien. Bij tuinontwerpen leveren wij altijd maatwerk, geheel gebaseerd op de wensen en behoeften van de klant en rekening houdend met het beschikbare budget.

Een professioneel ontworpen groenvoorziening is feitelijk het visitekaartje van uw bedrijf of instelling, het is tenslotte vaak het eerste wat bezoekers of passanten zien. U maakt uw bezoekers of klanten hiermee duidelijk dat u durft te investeren in het welkom heten van hen.

Tuinaanleg

In het tuinontwerp wordt een zorgvuldig samengesteld beplantingsplan opgenomen. U kunt hierbij vertrouwen op onze creativiteit en expertise, zodat uw tuin in alle seizoenen zijn charme behoudt. Wij verzorgen de aanleg van uw tuin van A tot Z. Wij dragen zorg voor deskundig uitgevoerd grondwerk, beplanten de tuin volgens uw wensen, zoals opgenomen in het met u besproken beplantingsplan. Ook de aanleg van vijvers, (sier)bestrating, gazons en erafscheidingen verzorgen wij graag voor u. Wij kunnen alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, waardoor u altijd maar te maken heeft met één aanspreekpunt, wat garant staat voor een duidelijke communicatie tussen de opdrachtgever en ons en de voortgang van een project bevordert. Omdat wij geen werkzaamheden hoeven uit te besteden kunnen wij u een concurrerend tarief aanbieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstekende kwaliteit, waar wij als ervaren hovenier voor staan.

Tuinonderhoud in de regio Scherpenzeel

Uw professioneel ontworpen en aangelegde tuin vereist regelmatig onderhoud om in optimale conditie te blijven en in alle seizoenen een nette uitstraling te vertonen. Tuinonderhoud is een intensieve klus. Het kan zijn dat u hier geen tijd voor heeft, of simpelweg geen zin. Dan bent u bij Theunissen tuinverzorging aan het juiste adres. Graag voeren wij voor u op verzoek incidenteel onderhoud uit, maar ook kunt u kiezen voor een gunstig geprijsd onderhoudscontract, waardoor regelmatig of seizoensgebonden onderhoud aan uw tuin wordt uitgevoerd. Tijdens het onderhoud kunnen wij onder andere het snoeien van bomen en struiken verzorgen. Ook kunt u denken aan de verzorging van een eventueel aanwezig gazon, door deze te maaien, te verticuteren om mosgroei tegen te gaan en de bemesting uit te voeren.

Trefwoorden in onze dienstverlening zijn: Kwaliteit, service en betrouwbaarheid, wat ons al een grote tevreden klantenkring heeft opgeleverd. Bent u dus op zoek naar een hovenier, die zijn sporen in de regio al ruimschoots heeft verdiend? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

 Onderhoud aan uw tuin Onderhoud aan uw tuin Onderhoud aan uw tuin

Postadres

Berkenlaan 10
3925 JG Scherpenzeel

Contact

Email: info@theunissentuin.nl
Tel: 033-2589541
Mob: 06-51226984

Wat onze klanten zeggen

Een geweldig mooie tuin en ook helemaal volgens onze wensen!

Anonieme Klant

 

Van bouwval naar een geweldige nieuwe tuin. Ook de medewerkers zijn erg aardig!

Fam. de Boer