Tuinaanleg

Tuin van Theunissen Tuinverzorging

Ook de aanleg is bij ons, dankzij een aantal vakkundige mensen, in goede handen. Wij doen het grondwerk, bestraten, zorgen voor de juiste beplanting, beregeningsinstallaties bouwen pergola's, tuinoverkappingen. Kortom van eerste krabbel tot en met de perfecte uitvoering.

U kunt ook kiezen voor een a la carte service uit ons uitgebreide menu wij adviseren u graag in een stukje tuin renovatie zoals bijv. het vervangen of aanpassen van de bestrating.

Wij leggen aan:

  • Vijvers & waterpartijen
  • Aanleg
  • Beplanting
  • Bestrating
  • Erfafscheiding
  • Gazon

 

 

Beregeningssystemen 

Uw prachtig aangelegde tuin verdient een optimale verzorging. Een belangrijk onderdeel van deze verzorging is het geven van de juiste hoeveelheid water op het juiste tijdstip. Dan kan nu met onze (automatische) beregening. Hiermee hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het besproeiingskarwei. De sproeiers worden volledig in de grond verwerkt en het water wordt nauwkeurig verdeeld volgens de specifieke behoefte van uw planten en/of grasmat. 

Ook wordt er bij de (automatische) beregening rekening gehouden met weers-en seizoensinvloeden. Hierdoor vindt er een minimum aan waterverspilling plaats zonder dat u zelf aan dit alles hoeft te denken. Theunissen tiunverzorging kan u uitstekend adviseren over de meest geschikte beregening voor uw tuin. Dit mede dankzij onze uitgebreide kennis in voedings- en vochtbehoefte van planten. 

Voor grote en kleine tuinen 

Of de tuin nu groot of klein is, in alle gevallen is een automatisch systeem mogelijk. Voor een kleinere tuin is beregening met leidingwater vaak het meest interessant, bij grote tuinen wordt echter meer gebruik gemaakt van grondwater. Door gebruik te maken van ondergrondse leidingen is de beregeningsinstallatie nagenoeg onzichtbaar. 

Meer weten ? WIJ adviseren u graag! 

Postadres

Berkenlaan 10
3925 JG Scherpenzeel

Contact

Email: info@theunissentuin.nl
Tel: 033-2589541
Mob: 06-51226984

Wat onze klanten zeggen

Een geweldig mooie tuin en ook helemaal volgens onze wensen!

Anonieme Klant

 

Van bouwval naar een geweldige nieuwe tuin. Ook de medewerkers zijn erg aardig!

Fam. de Boer