Tuinonderhoud door Theunissen Tuinverzorging

Tuinontwerp Scherpenzeel

Hovenier THEUNISSEN tuinverzorging in Scherpenzeel heeft een ruime ervaring in het verzorgen van een tuinontwerp of een groenvoorziening. Ons werkgebied omvat ongeveer 50 km rond Scherpenzeel. Onder andere Ede, Veenendaal, Amersfoort, Zeist en Wageningen hebben wij al een fraai straatbeeld gegeven door professioneel ontworpen en aangelegde tuinen en groenvoorzieningen.

Een tuinontwerp wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Wilt u een gazon met border, of een volledig beplante tuin? Wilt u één of meerdere terrassen? Allemaal zaken die wij met u bespreken. Ook kan de tuin verfraaid worden met functionele en/of sfeerverlichting, teneinde paden te verlichten of interessante objecten in de tuin te belichten. Wij houden rekening met uw voorkeuren. Wordt het een klassieke tuin of wilt u zo min mogelijk onderhoud plegen aan uw tuin? Hierop baseren wij een duidelijk ontwerp, zodat het eindresultaat direct visueel wordt voor u.

Een goed ingerichte tuin kan problemen op termijn voorkomen. Een boom die op de verkeerde plek wordt ingepland kan later alle zon wegnemen, dit soort beginnersfouten zutt u bij ons, als hovenier met 20 jaar ervaring, niet meemaken. Door onze creativiteit bent u verzekerd van een tuin, die u in alle seizoenen zal bevallen.

Wij adviseren u ook graag over de juiste indeling van uw tuin, een andere indeling kan misschien functioneler zijn, of komt die vijver misschien beter tot zijn recht op een andere plek? Voor gezinnen met jonge kinderen moet ook rekening gehouden worden met veiligheidsaspecten in een tuinontwerp. Wilt u echt een diepe vijver, waar de kinderen in kunnen vallen? Al met al reden genoeg om uw tuinontwerp over te laten aan een hoveniersbedrijf, wat door het leveren van kwaliteit en service een goede reputatie heeft verworven in de regio.

Uw tuin fraai in alle seizoenen

Met een goed uitgebalanceerd beplantingsplan krijgt uw tuin vorm. Met onze ruime ervaring en vakkennis, die wij ook voortdurend op peil houden, stellen wij de beplanting zo samen, dat u gedurende het hele jaar kunt genieten van een fraaie tuin. Creativiteit is wat ons bijzonder maakt. Heeft u aanvullende wensen zoals een verlichtingsplan, een erfafscheiding, een nette sierbestrating of wat u ook wilt. Wij geloven in oplossingen en adviseren u graag over de oplossing die het best past bij uw plannen.

Samen komen wij tot een tuinontwerp, wat volledig voldoet aan uw wensen. U moet tenslotte lang kunnen genieten van uw nieuwe tuin. Nadat wij uw tuin hebben ontworpen volgt de aanleg, ook hierbij kunt u vertrouwen op onze expertise voor een goede en duurzame realisatie. Daarnaast kunt u ons de tuin laten onderhouden. Hetzij incidenteel of met gunstig geprijsde onderhoudscontracten. Informeert u naar de mogelijkheden.

Postadres

Berkenlaan 10
3925 JG Scherpenzeel

Contact

Email: info@theunissentuin.nl
Tel: 033-2589541
Mob: 06-51226984

Wat onze klanten zeggen

Een geweldig mooie tuin en ook helemaal volgens onze wensen!

Anonieme Klant

 

Van bouwval naar een geweldige nieuwe tuin. Ook de medewerkers zijn erg aardig!

Fam. de Boer