Theunissen tuin ontwerpburo

Ontwerp

Tuinverzorging en

Tuinontwerp in Scherpenzeel

Theunissen Tuinontwerpburo in Scherpenzeel is uw professionele partner voor het ontwerp van een tuin op maat. Een goede opzet voor een tuinontwerp vraagt om een goede vakkennis en een grote creativiteit. Uw wensen en behoeften moeten tenslotte resulteren in een tuin die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Een ontwerp dat bij u past

Een tuin die volledig voldoet aan uw verwachtingen

Onze werkwijze

Al onze tuinontwerpen worden gebaseerd op uw wensen en ideeën. Elke tuin heeft een specifiek karakter. Wilt u een tuin die in de warme maanden een enorme bloemenpracht vertoont of alleen een gazon met border? Wij brengen uw wensen nauwgezet in kaart en baseren hier ook een beplantingsplan op. In de ruim 30 jaar van ons bestaan hebben wij de benodigde vakkennis verworven om elke tuin tot een succes te maken.

Om het eindresultaat voor u visueel te maken maken wij een schets of als u dat wilt een 3-D presentatie op de computer. In dit stadium kunnen nog alle aanpassingen doorgevoerd worden.

Ook spelen wij graag een adviserende rol. Wilt u een tuinontwerp gemaakt door een derde partij laten beoordelen door ons dan verzorgen wij dat graag voor u. Mogelijk leiden aanpassingen tot een beter resultaat.

Wij benutten de beschikbare ruimte optimaal

Concurrerende tarieven voor tuinontwerp en beplantingsplan

Tuinontwerp en beplantingsplan

Een goed doordacht beplantingsplan draagt mede bij aan een succesvolle tuin. Door het combineren van de juiste planten en heesters kan de tuin in alle seizoenen een fraaie uitstraling vertonen.

Door een door ons samengesteld tuinontwerp en de bijbehorende beplanting komt uw droomtuin al snel dichterbij. Door een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij u concurrerende tarieven aanbieden. Nu de aanleg van de tuin nog.

Kies voor ons of leg zelf uw tuin aan met behulp van ons beplantingsplan

Professionele aanleg van uw tuin

Ondanks dat wij in eerste instantie een vormgever van groenvoorzieningen zijn kunnen wij ook de complete realisatie van de tuin (laten) verzorgen. Hiervoor beschikken wij over een netwerk van partners, elk met hun eigen specialismen.

Ook het ontwerp voor een tuin voor hoveniers die zelf geen tuinontwerpen verzorgen voeren wij graag uit. Heeft u alleen een tuinplan nodig om zelf als particulier uw tuin aan te leggen dan is dat zeker ook mogelijk.

Vraag hier om meer informatie

Theunissen tuin ontwerpburo

Neem contact met ons op

Wilt u uw nieuwe tuin laten ontwerpen door een professioneel bedrijf of uw bestaande tuin laten renoveren? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden!
logo-wit-theunissen-tuinverzorging-scherpenzeel-copy.png

Postadres

Berkenlaan 10, 3925 JG Scherpenzeel

Contact ons

Recensies